Over Houtwarenhuis

 

 

Houtwarenhuis is een webwinkel die in 2021 is gestart. De webwinkel richt zich op handgemaakte en duurzame producten. Het idee is ontstaan door Marthijn van Oostveen. Hij is eigenaar van de webwinkel. In het verleden heeft hij een aantal andere webwinkels gehad. Na een aantal jaar freelancen als online marketeer werkzaam te zijn geweest, begon het starten van een nieuwe webwinkel toch weer te kriebelen. 

 

marthijn 

 

Naast zijn passie voor e-commerce is hij zich steeds meer gaan verdiepen in duurzaamheid. Hoe kan hij toch weer gaan ondernemen, maar het milieu zo min mogelijk belasten? 

De handgemaakte producten van Houtwarenhuis worden zelf door Marthijn gemaakt. Waaronder de wandplanken, de badplanken en de borrelplanken. De planken worden alleen van gecertificeerd hout geproduceerd. Hij maakt met veel plezier en passie de producten voor jullie klaar.

Houd de webwinkel van Houtwarenhuis goed in de gaten, want er gaan steeds meer handgemaakte en duurzame producten bijkomen. Mochten jullie vragen hebben, dan kun je altijd contact opnemen.

Bedankt en hopelijk tot gauw.