Disclaimer

Variatie in houtstructuur: Houd er rekening mee dat de afbeeldingen op onze website een indicatie zijn. Elke badplank is uniek vanwege zijn eigen houtstructuur, waardoor de geleverde plank lichtelijk kan afwijken van de getoonde foto's.

Accessoires niet inbegrepen: Onze badplanken worden geleverd zoals afgebeeld, exclusief eventuele accessoires die mogelijk op de foto's te zien zijn. 

Voorzichtigheid met elektronische apparaten: Het wordt sterk afgeraden om elektronische apparaten te gebruiken tijdens het opladen in combinatie met onze badplanken. Veiligheid staat voorop, en we adviseren voorzichtigheid bij het gebruik van elektronica in de nabijheid van water. Test dus van te voren goed of jouw tablet stevig in de tabletgleuf blijft staan.  

Unieke natuurproducten: Elke badplank is een uniek natuurproduct. Hierdoor kan het voorkomen dat er natuurlijke kenmerken zoals scheurtjes of noesten aanwezig zijn. Deze eigenschappen maken deel uit van het natuurlijke karakter van hout en dragen bij aan de unieke uitstraling van jouw badplank.