Vijf redenen waarom je een badplank moet kopen?

Vijf redenen waarom je een badplank moet kopen?

Een badplank is een handig hulpmiddel om het comfort in de badkamer te vergroten. Na een lange dag op het werk wil je niets liever dan even te ontspannen. Een bad biedt dan uitkomst. Laat het bad rustig vollopen en plaats alvast jouw badplank op de badkuip. Zodra het bad is volgelopen kan je alle stress en zorgen even van je afzetten. Om optimaal te kunnen genieten van uw bad, is het belangrijk dat je alles binnen handbereik hebt en ontspannen kunt zitten. Een badplank kan hierbij helpen. In dit blogartikel bespreken we vijf redenen waarom je een badplank zou moeten kopen.

1. Comfort

Een badplank is zo ontworpen om jouw badervaring comfortabeler te maken. Het zorgt ervoor dat je alles wat je nodig heeft binnen handbereik hebt en dat je ontspannen kunt zitten. Wat dacht je van een handige tabletgleuf waar je jouw telefoon of tablet in kunt plaatsen. 

Met een badplank hoef je niet meer uit bad te stappen om jouw favoriete boek of drinken te pakken. Dit zorgt ervoor dat je langer in bad kunt blijven en nog meer kunt genieten van jouw badervaring.

2. Stijlvol 

Een badplank kan jouw badkamer een sfeervolle uitstraling geven. Het voegt net dat beetje extra toe om van een eenvoudig bad te veranderen in een spa-achtige ervaring.

Houtwarenhuis.nl heeft verschillende soorten badplanken in het assortiment, zodat voor we voor iedere badkamer een geschikt badrek kunnen bieden. Heb je een lichte badkamer en wil je een Scandinavische look creëeren, kies dan een  naturel badplank. Ga je toch liever voor een luxe uitstraling, ga dan voor een zwarte badplank. Of is jouw badkamer toch meer geschikt voor de Japandi stijl? Dan is onze walnoot badplank uitermate geschikt. 

 3. Eenvoudig in gebruik en gemakkelijk op te bergen

Een badplank is zeer eenvoudig te gebruiken. Je plaatst de badplank op het bad en het is klaar voor gebruik. Zet er wat lekkere versnaperingen en een overheerlijke kop koffie of glas wijn op en jouw avond kan niet meer stuk. 

Ben je klaar met badderen? Dan berg je de badplank ook weer even gemakkelijk op. Droog hem met een schone doek en plaats hem ergens netjes in de hoek. 

 4. Het is betaalbaar

Een badplankje is een betaalbare manier om jouw badervaring te verbeteren. In vergelijking met andere badaccessoires, zoals jacuzzi's, stoomcabines en sauna's, is een badplank relatief goedkoop. Het is een geweldige investering als jouw uw badervaring wilt verbeteren, zonder veel geld uit te geven. Wij verkopen onze badplanken al vanaf 27,95 euro. Zo hebben wij bijvoorbeeld een bamboe badplank voor mensen die iets minder budget willen besteden aan een badplank.

Ga je toch liever voor duurzamer en wat hogere kwaliteit dan zijn onze eigen gemaakte badplanken van eikenhout zeer geschikt.  

5. Veiligheid

Naast de een badplank een ideaal hulpmiddel is ter ontspanning, zorgt een badplankje ook voor extra veiligheid. Je kan er immers al jouw badkamerspullen veilig op neer zetten.

Wij verkopen badplanken met of zonder gleuf. Bij de badplanken met gleuf kun je  jouw tablet of smartphone veilig in neerzetten. Een badrek zonder gleuf kun je gebruiken om veilig een kaarsje of een zeerpompje op te plaatsen. Wanneer je dit op het badrand neerzet, kan het gebeuren dat je het omver stoot, waardoor er onnodige schade ontstaat. Plaats het gemakkelijk op één van onze badplanken en je voorkomt deze ongelukken. 

Kortom, als je nog steeds twijfelt over het kopen van een badplank, bedenk dan eens hoeveel meer ontspannen je badtijd kan worden met dit handige accessoire. Met de voordelen van extra opslagruimte, een gemakkelijk bereikbare houder voor je boek of tablet, en een comfortabel oppervlak om op te leunen, is het geen wonder dat badplanken zo populair zijn geworden. Dus waar wacht je nog op? Investeer in jouw badtijd en koop vandaag nog een badplank bij Houtwarenhuis.nl!