Vijf cadeautips en cadeautjes voor je vrouw of vriendin

Vijf cadeautips en cadeautjes voor je vrouw of vriendin

Ben je opzoek naar een cadeautip voor je vrouw of zoek je een leuk cadeautje voor je vriendin? Houtwarenhuis.nl geeft in dit blogartikel vijf cadeautips om het perfecte cadeautje voor je vrouw of vriendin te geven. Het zoeken van een origineel cadeau is immers als lastig genoeg. Daarom helpen wij jullie een handje en maak je met deze cadeautips een onvergetelijke indruk.

Cadeautip 1 voor je vrouw of vriendin: Houten badplank van eikenhout

De eerste cadeautip voor je vrouw of vriendin is gelijk een heel uniek cadeau. Dit komt omdat elke badplank handgemaakt is. Daarnaast heeft elke plank voor in bad zijn eigen houtstructuur. Geen enkele badplank is dus hetzelfde. Daarnaast is dit ook een luxe cadeau voor haar.  

Laat haar heerlijk ontspannen genieten van een warm bad onder het genot van een wijntje met haar favoriete film of Netflix-serie. Je plaatst namelijk heel eenvoudig je tablet of smartphone in de houder. Ze zijn gemaakt van massief eikenhout waardoor je er zeker van bent dat je een sterk en prachtig cadeau geeft aan je vrouw of vriendin.

Of je nu een zwarte badplank wilt of een houten badplank in een warme of naturel kleur. Ze zijn allemaal verkrijgbaar in onze webshop. Bekijk hier al onze badplanken. Het eikenhout is afkomstig uit beheerde bossen. Hierdoor weet je zeker dat je een mooi cadeau geeft aan je vrouw of vriendin.  

Cadeautip 2 voor je vrouw of vriendin: Luxe badkussen

Een badkussen is onmisbaar voor een heerlijk ontspannen bad. Het comfortabele nekkussen zorgt ervoor dat je je hoofd niet meer tegen de koude en harde rand van het bad hoeft te leggen. Als je vrouw of vriendin regelmatig in bad ligt is dit een ideaal cadeau om te geven.

 

 

Dit badkussen is ook de ideale toevoeging op een van onze houten badplanken. Zo wordt badderen nog comfortabel. Wil je zo een luxe badkussen kopen? Je kunt hem simpel en eenvoudig via onze webshop bestellen. Bekijk het nekkussen via onderstaande link:

Luxe badkussen

Cadeautip 3 voor je vrouw of vriendin: Een houten kaarthouder 

Deze cadeautip voor je vrouw of vriendin is ideaal als je opzoek bent naar een goedkoop en betaalbare verrassing. De kaarthouder is gemaakt van eikenhout. Net als de badplank is iedere kaarthouder uniek door zijn eigen houtstructuur. Ze worden in een warme lak geleverd, waardoor het extra mooi zal staan op bijvoorbeeld het nachtkastje in de slaapkamer. Plaats er een mooie foto in wat voor jullie een dierbaar moment was. Zo wordt je vrouw of vriendin elke dag weer herinnert aan dit bijzondere moment.

 

 

 

Deze kaarthouder is ook mooi op een dressoir of wandplank. Je kunt de houder in onze webshop bestellen door naar de categorie houten houders te gaan of via onderstaande link:

Kaarthouder van eikenhout 

Cadeautip 4 voor je vrouw of vriendin: Een bamboe laptophouder 

Word je geliefde graag verrast met een ontbijtje op bed? Of kijkt zij graag op zondagochtend een leuke film of serie in bed? Deze bamboe laptophouder is de ideale cadeautip voor je vrouw of vriendin. Het is niet alleen een leuk maar ook een handig cadeau. Serveer er een uitgebreid ontbijt of op plaats er eenvoudig een laptop op.

 

 

 De tafel is volledig naar wens in stellen. Zo is de hoogte van de tafel en de hoek van het tafelblad in te stellen op de juiste hoogte. De laptop tafel is voorzien van ventilatiegaten, om ervoor te zorgen dat uw laptop goed kan ventileren. Daarnaast heb je de mogelijkheid om je tablet of telefoon op de tafel te plaatsen.

 

 De laptophouder is gemaakt van bamboe. Het bamboe is afkomstig uit beheerde bossen. Zo weet je zeker dat jouw cadeau voor haar niet alleen leuk, maar ook verantwoord is. Wil jij zo een laptophouder van bamboe kopen? Dat kan door het te bestellen via onderstaande link:

Laptophouder van bamboe

Cadeautip 5 voor je vrouw of vriendin: een bamboe bestekbak 

En tenslotte het laatste vrouwen cadeau uit ons lijstje: een bamboe bestekbak. Ze zijn waterbestendig en hierdoor eenvoudig schoon te maken. De houten bestekbak is multifunctioneel te gebruiken. Je kunt het ook gebruiken als organizer voor andere producten. Denk aan het opbergen van gereedschap, make-up of bijvoorbeeld kantoorartikelen. Een praktisch cadeau voor haar.

 

De bestekbakken zijn leverbaar in diverse afmetingen. Houtwarenhuis.nl heeft altijd de perfecte bestekbak voor jou. Al onze bestekbakken zijn namelijk in de breedte uitschuifbaar. Je kiest dus simpelweg de bestekbak die past bij de diepte van jouw lade. Vervolgens schuif je de bestekbak in de breedte uit, waardoor deze perfect in de lade past. Via onderstaande link kun je alle bestekbakken bekijken in onze webshop:

De bestekbakken

Mocht je nou nog meer leuke cadeautjes voor je vriendin zoeken. Neem dan gerust nog even verder een kijkje in onze webshop. Naast cadeaus voor haar verjaardag verkopen we ook veel luxe cadeaus voor haar. Maar ook voor kinderen hebben wij allerlei leuke presentjes. Zo verkopen wij houten speelgoed van het merk PlanToys. Kortom, genoeg redenen om rustig even rond te kijken.