Bamboe bestekbakken: Alles wat je moet weten over een bamboe bestekbak

Bamboe bestekbakken: Alles wat je moet weten over een bamboe bestekbak

Voor een georganiseerde keuken zijn onze bamboe bestekbakken de ideale opbergoplossing. Het is perfect voor het opbergen van vorken, messen, lepels en ander keukengerei. Zijn jouw oude plastic bestekbakken toe aan vervanging? Ga voor een milieuvriendelijkere variant en kies een bamboe bestekbak. Het staat niet alleen mooi, maar het is ook een duurzamere oplossing. In dit blogartikel vertellen we je alles wat je moet weten over onze bamboe bestekbakken.

Bamboe bestekbak voor een stijlvolle keuken

Tegenwoordig is de keuken een verlengstuk van de woonkamer geworden. Dit betekent dat jouw keuken niet kan ontbreken als ware eyecatcher en laat dat nou net in de details zitten. Onze bamboe bestekbakken voegen een vleugje elegantie toe aan je lader. De natuurlijke uitstraling geeft jouw keuken een rustige look en feel. Daarnaast zorgen een bamboe bestek voor een slimme en georganiseerde indeling van al jouw bestek.

De bamboe bestekbakken zijn waterbestendig

Je hoeft niet bang te zijn voor water op de bamboe bestekbakken, want deze zijn namelijk waterbestendig. Hierdoor is de bak voor bestek gemakkelijk schoon te maken. Haal er een vochtige doek overheen en de bak is weer schoon en gereed voor gebruik.  

Gebruik de bamboe bestekbakken ook als organizer

Een bamboe bestek is niet alleen handig voor het opbergen van bestek en ander keukengerei. Je kunt het ook gebruiken om allerlei andere zaken in op te bergen. Denk aan kantoorartikelen, gereedschap of make-up. Zo hebben wij in het verleden al bamboe bestekbakken geleverd aan klanten die het bijvoorbeeld gebruikten voor de onderdelen van hun modeltreinen, voor elektronica onderdelen of andere kleine spulletjes. Door de vakjes kan je alles gemakkelijk en overzichtelijk van elkaar scheiden.

De bamboe bestekbak is uitschuifbaar en verstelbaar

Wist je dat onze bestekbak uitschuifbaar en verstelbaar is. Zo kun je voor elke lade een gewenste bestekbak uitkiezen. Maar hoe kies je de juiste bamboe bestekbak? Daar hebben wij een stappenplan voor uitgeschreven. In drie eenvoudige stappen helpen wij jou aan de verstelbare bestekbak.

bamboe bestekbakken

Stap 1: Meet de diepte van uw keukenlade op. Voorkant tot achterkant van de lade.
Stap 2: Kies de bamboe bestekbak die het beste past bij deze diepte:

Bestekbak #33,5: Diepte: 33,5 cm – Breedte: 28 tot 45 cm

Bestekbak #38: Diepte: 38 cm – Breedte: 29,5 tot 47,8 cm

Bestekbak #43: Diepte: 43 cm – Breedte: 32,2 tot 53 cm

Bestekbak #45: Diepte: 45 cm – Breedte: 30,6 tot 50 cm

Bestekbak #47: Diepte: 47 cm – Breedte: 30,6 tot 50 cm

Bestekbak #50: Diepte: 50 cm – Breedte: 34,1 tot 56 cm

Stap 3: Controleer of de breedte geschikt is. Doordat de bamboe bestekbak in de breedte uitschuifbaar is, past hij vrijwel altijd. Is jouw lade te breed voor één bestekbak, dan kun je er twee naast elkaar plaatsen.

Onderhoud van bamboe bestekbakken

Om lang plezier van jouw bestekbak te hebben, is het raadzaam om de bak voor het bestek regelmatig af te vegen met een vochtige doek en milde zeep. Zo houd je de bamboe bestekbak in topconditie. Door de duurzaamheid van het bamboe gaan de bestekbakken lang mee, wat ook weer bijdraagt aan een langere levensduur.

Als je op zoek bent naar een praktische en duurzame oplossing om je keukengerei te organiseren, overweeg dan zeker een bamboe bestekbak. Het is de ideale keuze voor een georganiseerde en milieuvriendelijke keuken. Bestel jouw bamboe bestekbak vandaag nog in onze webshop.