Badplanken: alle informatie die je moet weten over onze handgemaakte badrek

Badplanken: alle informatie die je moet weten over onze handgemaakte badrek

Een badplank zie je in steeds meer badkamers terugkomen. Het is erg populair op social-media kanalen als Pinterest en Instagram. Naast de populariteit van onze badplanken biedt het ook veel functionele voordelen. Je kunt het bijvoorbeeld gebruiken als decoratieplank om verschillende badkameraccessoires op te decoreren. Denk aan kaarsen, een zeeppompje, een massageborstel, een mooie spons of mooie stenen. De mogelijkheden zijn eindeloos. Maar ook is een badrek erg handig om ultiem in bad te kunnen ontspannen. Zo heb je al jouw spullen binnen handbereik. Wat dacht je van het kijken van jouw favoriete Netflix-serie of film. Of genieten van een overheerlijk wijntje of kopje thee. Je kunt het gemakkelijk op onze badplank zetten en genieten van een ware spa-ervaring.

In dit blogartikel gaan we alles bespreken wat je moet weten over een badplank. Wat is een badplank nou eigenlijk, waar kun je het voor gebruiken, hoe breed moet een badplank zijn en nog een aantal andere vragen waarop je antwoord zult krijgen. Dit artikel zal je helpen om de perfecte badplank te vinden en ten volle te genieten van jouw badervaring.

Wat is een badplank?

Een badplank is een plank die speciaal is ontworpen om op de rand van een bad te plaatsen, zodat je tijdens het baden gemakkelijk toegang hebt tot je spullen, zoals boeken, telefoon, tablet, drankjes, kaarsen, enzovoort.

Waar kun je een badplank voor gebruiken?

Een badplank kan worden gebruikt om badkameraccessoires of andere items op te plaatsen die je tijdens het badderen nodig hebt of wilt gebruiken, zodat je je niet hoeft uit te rekken of uit het bad hoeft te stappen om bijvoorbeeld je telefoon, tablet of boek te pakken. Onze badplanken hebben een speciale (tablet)gleuf, zodat je eenvoudig je telefoon of tablet erin kunt zetten en nog meer kunt ontspannen.

Hoe breed moet mijn badplank zijn?

Hoe breed je badplank moet zijn, hangt af van de breedte van je bad. Het is belangrijk dat de badplank stevig op de rand van het bad blijft zitten, zodat je spullen niet in het water kunnen vallen. Meet de breedte van je bad op en zorg ervoor dat de badplank iets smaller is dan de breedte van je bad, zodat hij goed past en stevig blijft zitten. Over het algemeen zijn badplanken tussen de 70-90 centimeter breed.

Wij verkopen in onze verschillende soorten en maten. Zo hebben wij een 70 cm, 75 cm, 80 cm, 85 cm en 90 cm brede badplanken.

Wat kost een badplank?

De kosten van een badplank variëren in onze webshop. Dit is afhankelijk van de specificaties van de badplank. Deze specficaties van de badplanken zijn: de kleur, de dikte, het materiaal en met of zonder uitsparing. De badplank met de laagste prijs is de bamboe badplank en kost €27,95. De badplank met de hoogste prijs in onze webwinkel is €129,95. Dit is een luxe, stevige badplank van 4 cm dik en massief eikenhout. De gemiddelde prijs van een badplank is €59,95. Dit zijn ook onze badplankjes die het meest worden verkocht. Zo hebben we een naturel eikenhouten plank en een warme badplank. Deze zijn leverbaar in diverse maten.  

Waar kan ik mijn badplank kopen?

Ben je op zoek naar een badplank voor in jouw badkamer? Bij Houtwarenhuis.nl ben je aan het juiste adres. Wij verkopen verschillende soorten badplanken. Zo hebben wij voor iedereen een geschikte badplank. Of je nu opzoek bent naar een zwarte badplank, een badplank zonder uitsparing of naar een extra dikke badplank gemaakt van eikenhout. Wij helpen je graag verder.

Tot zover alles wat je moet weten over een badplank! Hopelijk heb je nu een beter idee van de voordelen van een badplank en waar je op moet letten bij het kiezen van de juiste plank voor jouw ultieme badervaring. Of je nu kiest voor een eenvoudige bamboe badplank of een luxe uitvoering van eikenhout met tabletgleuf voor je boek telefoon of tablet, een badplank kan een geweldige toevoeging zijn aan je ontspanningsroutine. Geniet van je volgende ontspannende bad met alle gemakken die een badplank te bieden heeft!